Yhdistys

Kunnostushanketta vetää Hulauden vesialueen kunnostusyhdistys r.y. Yhdistyksen jäsenenä olet tukemassa järvien kunnon parantamiseen tähtääviä toimia ja saat tietoa ison kunnostushankkeemme etenemisestä ja myös muista yhdistyksen toimista järvien tilan parantamiseksi. Esimerkiksi yhteisiin kaislanniittoihin on mahdollista osallistua myös oman rantansa osalta, kun koneet tuodaan järvelle.

Yhdistyksen toiminta tähtää Hulauden vesistöalueen kunnon parantamiseen. Suurin hanke on pitkäjänteisellä työllä etenemään saatu mittava kunnostushanke, jonka toteutukseen haetaan rahoitus erikseen. Muu yhdistyksen toiminta kuten päähankkeen eri vaiheiden valmistelukin katetaan jäsenmaksutuloilla. Muuta toimintaa ovat kaikki päähankkeen kolmen vaiheen ulkopuolelle jäävät toimet, kuten kaislan niitot, ruoppaukset, kalastonhoito, ojavesien fosforin poisto ja jatkohankkeiden valmistelu.

Yhdistys on toiminut vuodesta 1992 ja saanut toiminnastaan myös ympäristöpalkinnon. Yhdistyksen jäseninä on pääasiassa alueen asukkaita ja kesäasukkaita. Yhteistyö alueen kalastuskuntien, kuntien ja valtion viranomaisten kanssa on aktiivista.

Liity mukaan yhdistykseen ja olet mukana pitkäjänteisessä toiminnassa järviemme kunnon parantamisessa.

Yhdistyksen jäsenmaksua on korotettu väliaikaisesti 15 eurolla suuren kunnostushankkeen kulujen kattamiseksi. Yhdistyksen jäsenmaksu on hankkeen ajan 40€/v, kun se normaalisti on 25€/v.

Yhdistyksen hallitus 2019

PuheenjohtajaMika Niemelämika.niemela(at)hulaus.fi040 750 7676
HankepäällikköMinna Leppänenminmaalep(at)gmail.com
Jäsen- ja talousvastaavaReijo Ajosmäkireijo.ajosmaki(at)hulaus.fi040 571 7934

Sihteeri

Markku Sivula
Hallituksen jäsenPertti Fagerlund
Halllituksen jäsenKaija Joensuu
Hallituksen jäsenJommi Suonketo
Hallituksen jäsenKimmo Pantti
Hallituksen jäsenHeikki Kulmalaheikki.kulmala(at)hulaus.fi0400 403 510

Haluan liittyä jäseneksi

Jäsenmaksu on väliaikaisesti 40€/v suuren kunnostushankkeen ajan. Normaali taso on 25€/v.

Osoite alueella, esim loma-asunto

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.